Четвер, 28.03.2024, 13:32

Черемушнянська

філія   Валківського ліцею імені О.Масельського 

Валківської районної ради Харківської  області








Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 1 » ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗАВЕРШЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МІНІ-ПРОЕКТУ "ТЕПЛО ДІТЯМ - КОРИСТЬ ГРОМАДИ"
16:05
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗАВЕРШЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ МІНІ-ПРОЕКТУ "ТЕПЛО ДІТЯМ - КОРИСТЬ ГРОМАДИ"

 

В Черемушнянському НВК  успішно реалізовано міні-проект «Тепло дітям – користь громаді», завдяки якому вдалося замінити у приміщенні навчального закладу 14 старих деревяних віконних блоків на енергозберігаючі металопластикові.

Голова райдержадміністрації Віктор Войтенко та представники районного керівництва вручили Подяку директору НВК Наталії Ковтун за відповідальність та наполегливість в релізації міні-проекту, адже ініціативна група с. Черемушна першою серед 17 переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку місцевих територіальних громад «Разом в майбутнє» у Валківському районі спромоглася виконати роботи, передбачені проектом. 

На урочисте відкриття впровадженого міні-проекту завітав депутат Харківської обласної ради Едуард Юрченко, який вручив навчальному закладу Сертифікат, яким засвідчується, що даний об’єкт модернізовано ініціативною групою с. Черемушна, внаслідок реалізації міні-проекту «Тепло дітям – користь громаді» в рамках обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє». Едуард Петрович закликав і надалі вирішувати нагальні проблеми громади, залучаючи додаткові інвестиції та беручи участь в обласному конкурсі. 

Щиро дякували керівник, педагоги навчально-виховного комплексу, а також представники сільської ради керівнику місцевого сільськогосподарського підприємства, генеральному директору СТОВ «Лан» Сергію Байрачному, завдяки допомоги якого були у короткий термін завершені ремонті роботи та зроблені надвірні відкоси на вікнах, а також придбані нові парти і стільці для шкільної ланки закладу.

Переглядів: 662 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz